mobiliz-ve-filoturk-mobiliz-as-catisi-altinda-birlesti

Mobiliz ve FiloTürk, Mobiliz A.Ş. çatısı altında birleşti.

Yeni yapılanma ile birlikte Mobiliz A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine Levent Aydoğan, Genel Müdürlük görevine ise Adil Masaracıoğlu atandı. Pek çoğu kendi sektöründe lider konumda bulunan 10 bini aşkın müşteri portföyü ile Türkiye genelinde 150 binden fazla araca, araç takip ve filo yönetim sistemi hizmeti sunan FiloTürk, Mobiliz A.Ş.'nin bir markası olarak faaliyetlerine devam edecek.

Daha güçlü adımlar ile büyümeye devam edeceğiz

Mobiliz ve Filo Türk'ün Mobiliz A.Ş. çatısı altında birleşmesine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Mobiliz A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Levent Aydoğan, Mobiliz'in kurulduğu günden bu yana ihtiyaca özel geliştirdiği çözümler ve sunduğu hizmet kalitesi ile sektörünün öncü şirketi olmayı başardığını vurgulayarak, " Mobil takip sektöründe yirmi yılın üzerinde deneyimli bir ar-ge ekibimiz var. Yeni yapılanma ile birlikte daha da güçlü adımlar atarak, istikrarlı bir şekilde büyümeye devam edeceğiz” diye konuştu.

En hızlı ve en kaliteli şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz

Yeni yapılanmanın hem şirket hem de sektör açısından önemli bir adım olduğuna dikkat çeken Mobiliz A.Ş. Genel Müdürü Adil Masaracıoğlu ise,   " Mobiliz A.Ş. olarak Türkiye genelinde 150 binin üzerinde araçta kullanılan, 10 binin üzerinde çoğunluğu sektör liderlerinden oluşan saygın müşteri portföyüne sahibiz. Türkiye’nin 81 ilinde bulunan yaygın yetkili servis ağımız ve satış kanallarımız ile en hızlı ve en kaliteli şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz ve 2018 yılında 500 bin araca hizmet sunmayı hedefliyoruz”dedi.

Mobiliz Hakkında

Mobiliz Bilgi ve İletişim Teknolojileri A.Ş., 2004 yılında Mobil Veri Sistemleri sektöründe entegre sistem çözümleri üretmek amacıyla, bu alanda 20 yıllık deneyim ve bilgiye sahip bir ekip tarafından kurulmuştur.

Şirket, 2004 yılında 2 kişi ile kurulurken, 2013 itibarıyla; 100 kişilik uzman kadrosu ve 10 bini aşkın müşteri portföyü,ihtiyaca özel geliştirdiği çözümleri ve sunduğu hizmet kalitesi ile sektörünün lider ve öncü şirketidir. Levent Aydoğan ve Adil Masaracıoğlu, 2004 yılında, 20 yılı aşkın mühendislik ve 10 yılı aşkın sektör deneyimlerini  birleştirmişler ve Türkiye' de araç takip sektörünün en önemli yatırımını gerçekleştirmişlerdir.

Mobiliz, imza attığı projeler ve yarattığı ilklerle sektörün oyun kurucusu olmuş ve kısa sürede, araç takip sektöründe hızlı bir büyüme yakalamıştır. Mobiliz, bilişim teknolojisindeki en son yenilikleri takip ederek, kurum ve kuruluşların verimliliğini ve küresel rekabet güçlerini artırma yönünde geliştirdiği teknolojiler ve yarattığı ilk’lerle, kısa sürede sektör lideri konumuna yükselmiştir.

Bir Mobiliz markası olan FiloTürk Araç Takip Sistemi'nin referansları arasında Türk Telekom, T.C. Merkez Bankası, Türkiye İş Bankası, T.C. Ziraat Bankası, Finansbank, Ford, MAN, BP, EnerjiSA, Borusan Lojistik, TÜVTURK, Vestel, Pepsi, Coca-Cola, Erikli, Aytaç, Keskinoğlu, Şen Piliç, Mudurnu, Beşler, Özsüt, Altınmarka, Milangaz, Demirdöküm, Ağaoğlu, TNT, Mağdenli, Alışan, Ceva, Gefco, Acıbadem Sağlık Hizmetleri, Medline, Metro, Nilüfer gibi sektörünün öncü firmaları yer almaktadır.

Mobiliz, yurt dışında da GlobeFleet markası ile hızla büyümektedir. 2013 yılı içerisinde, Mısır ile 5 yılda toplam 50 milyon dolar ihracat hedeflenen bir sözleşme imzalanmıştır.